Affärsnätverk Malmö

Affärsnätverk Malmö för er som vill knyta kontakter i Malmö​

Affärsnätverksmöten för olika städer i Sverige som Malmö genomförs tillsammans med andra städer ifrån hela Sverige. Enkelt förklarat så är affärsnätverket för Malmö som en del av affärsnätverket för hela Sverige som inkluderar andra städer runt om i Sverige. Fördelen med detta upplägg är att det alltid kommer att finnas nya och spännande personer att knyta kontakt med oavsett hur många som deltar i affärsnätverksmötet för din stad eller det område som du specifikt valt att träffa på nätverksträffen. Är det så att du helt enkelt inte vill knyta kontakter med några andra än de i din grupp så är du fri att stanna kvar och nätverka med dem under hela affärsnätverksträffen, valet är ditt, vi är alla olika men möjligheten kommer alltid att finnas där på våra affärsnätverksträffar.

Undergrupper för affärsnätverket i Malmö

Varje affärsnätverksmöte har plats för 15 deltagare inklusive mötesledaren som skall se till att mötet flyter på, att alla får presentera sig och att varje person håller sig inom sin tidsslot. Vi tycker att 15 personer är idealiskt för nätverksmöten där man presenterar sig för varandra. Är det fler som presenterar sig så tappar många lätt fokus och intresse för de som faktiskt befinner sig på mötet och som presenterar sig i stunden, man kommer också närmre de andra på mötet med mindre risk att någon deltagare “försvinner” eller blir “osynlig” bland alla deltagare. Efter presentationerna så ges i princip obegränsade möjligheter att fortsätta nätverka med fler personer om man känner för det eller så fortsätter man att nätverka med de man kanske känner en bättre samhörighet med efter att man lyssnat på deras presentationer och de har lyssnat på din.

Vill du ha din egen affärsnätverksgrupp i Malmö?

Om du känner att du vill leda en egen affärsnätverksgrupp för en stadsdel eller ett område i Malmöregionen så kan du kontakta oss. Enda kravet är att du har minst 5 personer klara som kommer vara med på din första nätverksträff, sedan ingår allt som nätverkare i andra grupper kan delta i före, under och efter varje nätverksträff. Likaså om du vill tycker att det saknas ett affärsnätverk för någon specifik bransch eller professionellt intresseområde så kan du skapa affärsnätverksmöten för dem med samma upplägg med upp till 15 personer. Enda kravet är att andra på affärsnätverket skall få möjlighet att träffa dina deltagare under snabb-nätverkandet (som är frivilligt) om de matchar varandra utifrån biljettkategori och intresseområden som fyllts i vid biljettköpet.