Nätverksträffar

Nätverksträffar som vanligt fast digitalt

Fördelen med upplägget för våra digitala nätverksträffar är att man aldrig vet vem man kan träffa på nätverksmötena. Eftersom det är mycket lätt att delta oavsett var i Sverige eller i världen man befinner sig så finns en stor möjlighet att man kan träffa den där avgörande kontakten för sin verksamhet som ledder till den där stora affären eller samarbetspartnern som man tidigare bara kunde drömma om att komma i kontakt med. Ofta är man endast en kontakt ifrån stora avgörande skeden i livet eller för företagets verksamhet. Genom att vara med på vårt affärsnätverksmöte så riskerar du inte att missa möjligheter som annars kanske ges till din konkurrent.

Nätverksträffar optimerade för alla att nätverka extroverta såväl som introverta

Varje möte ger flera möjligheter till att få kontakt med rätt person i varje möte.

 

  1. Före affärsnätverksmötet: i vår alltid öppna Networking Lobby med gratis nätverkande för alla intresserade, har du möjlighet att nätverka fritt med andra deltagare innan själva affärsnätverksmötet börjar. Då lobbyn är öppen för alla så har du även möjlighet att här träffa personer som inte på förhand anmält sig till Affärsnätverksmötet. Detta kan vara personer som bara är lite intresserade av att prova på innan de anmäler sig till affärsnätverksmötet eller som bara älskar att nätverka och knyta kontakter.
  2. När affärsnätverksmötet har startat och alla deltagare blir indelade i olika rum med vardera 15 personer inklusive en mötesledare/moderator. I rummet så får alla personer presentera sig, sitt företag och sina tjänster under 3 minuter. Detta innebär att varje deltagare har upp till 14 personer som lyssnar aktivt på sin presentation.
  3. Efter att alla presenterat sig i varje rum så startar Speed Networking med alla deltagare på affärsnätverksmötet från alla rum. Speed Networking innebär att alla deltagare på hela nätverksmötet matchas med varandra baserat på varje deltagares profil alternativt på måfå om man inte satt några speciella kriterier för personer man vill matchas med. Under Speed Networking har man 5 minuter att prata med varje person som man matchas med, båda kan välja att avsluta matchningsmötet när som om man hellre vill använda tiden åt att träffa någon annan eller om man vill begränsa varje match till kortare tid än 5 minuter.
  4. Under hela affärsnätverksmötet så kan man inleda en chattkonversation eller videokonversation med vem man vill som också är deltagare i nätverksmötet oavsett vad personen gör för tillfället. Givetvis är det upp till personen själv svara om den också vill chatta eller ha en videokonversation.
  5. Under hela affärsnätverksmötet så kan du visa dina ambitioner och din seriositet genom att delta i olika utmaningar med syfte att framhäva dig och utmana dig att nätverka så mycket som möjligt. Varje avklarad utmaning ger dig poäng som publiceras på en poängtavla under mötets gång. Poängtavlan och din ranking på den är din möjlighet att framhäva dig inför andra på nätverksmötet så att de skall vilja ta kontakt med dig.
  6. I pauser eller när du själv vill ta ett break så kan du besöka någon av våra utställares montrar för att lära dig mer om dem, ställa frågor eller bara hänga där. Likaså kan du som ha ett eget bås med monter för att få kontakt med specifikt intresserade personer. Med båset har du möjlighet att ha ett eget grupprum för upp till 15 personer ifall du vill ha någon speciell aktivitet före, efter eller under affärsnätverksmötet.