Vad är virtual coworking?


Besök vårt Cowork space

Virtuell gemenskap med coworking online

Virtual coworking, online coworking eller digital coworking är alla samma sak och betyder att flera personer arbetar med sina egna saker samtidigt som de är uppkopplade med varandra över video så att alla kan se varandra under arbetsdagen. På detta sätt får ensamarbetare och de som av olika anledningar i arbetar på ett kontor en motiverande gemenskap under sin arbetsdag. Alla mår bra av att träffa eller se andra människor i sin vardag, det få oss att känna social tillhörighet med andra människor. För vissa innebär detta att kunna prata med andra på raster eller när helst de känner för det, för andra räcker det med att bara vara med i ett socialt sammanhang utan att de tvunget måste vara med i alla diskussioner. Vi är alla olika men alla med en gemensamt gemensam nämnare, att vi vill kunna känna någon form av sammhörighet med andra människor.

Cowork med video

Själva grejen med virtual coworking är att alla som är med hela tiden ser varandra och att vi motveras av att se andra som också sitter och jobbar med sina saker, därför är det ett krav att man som deltagare har på sin webbkamera under hela tiden som man deltar i en virtuell coworkinggrupp.

Strategic Planning

Management Consulting

Monitoring

Sales Consulting

Coaching

Detailed Reporting

Prova virtuell coworking med oss

Anmäl dig här så skickar vi dig information när vi kör igång med våra virtuella cowork-grupper online.


Anmäl dig här

Delta gratis i våra digitala cowork-grupper

Deltagandet i en digital cowork-grupp är kostnadsfritt, du behöver bara registrera dig med din epost adress för att delta i ett av våra coworkingmöten från din dator.

CREATIVE ASSISTANCE

We’ll help you organize and coordinate your brainstorming and other idea generation sessions.

COMMUNICATION STRATEGY

Together, we can draft a brand-new strategy for your internal and external communications.

DETAILED ANALYSIS

You can order detailed analysis of each aspect of your business — from finances to HR and brand identity.