Vad är virtual coworking?

Välkommen till vårt innovativa online coworking space

Med en vardag där vi nu lärt oss att jobba på distans så har dagarna en tendens att bli lite ensamma utan kollegor att prata med på rasterna eller bara att kunna se någon annan som också arbetar i närheten. Med vårt innovativa coworking space som nu är öppet dagligen 8-20 så har ni alltid någon i er närhet oavsett du vill sitta och jobba fokuserat utan att bli störd, ha möte med någon eller vill ha ett lunchsällskap. Prova vårt online coworkingspace nu, det kostar dig inget och det blir trevligare för alla. Besök vår virtual coworking online på, bara några klick bort med snabb och mycket enkel inloggning,

Virtuell gemenskap med coworking online

Virtual coworking, online coworking eller digital coworking är alla samma sak och betyder att flera personer arbetar med sina egna saker samtidigt som de är uppkopplade med varandra över video så att alla kan se varandra under arbetsdagen. På detta sätt får ensamarbetare och de som av olika anledningar i arbetar på ett kontor en motiverande gemenskap under sin arbetsdag. Alla mår bra av att träffa eller se andra människor i sin vardag, det få oss att känna social tillhörighet med andra människor. För vissa innebär detta att kunna prata med andra på raster eller när helst de känner för det, för andra räcker det med att bara vara med i ett socialt sammanhang utan att de tvunget måste vara med i alla diskussioner. Vi är alla olika men alla med en gemensamt gemensam nämnare, att vi vill kunna känna någon form av sammhörighet med andra människor.

Cowork med video

Själva grejen med virtual coworking är att alla som är med hela tiden ser varandra och att vi motveras av att se andra som också sitter och jobbar med sina saker, därför är det ett krav att man som deltagare har på sin webbkamera under hela tiden som man deltar i en virtuell coworkinggrupp.

Strategic Planning

Management Consulting

Monitoring

Sales Consulting

Coaching

Detailed Reporting

Prova virtuell coworking med oss

Anmäl dig här så skickar vi dig information när vi kör igång med våra virtuella cowork-grupper online.

Delta gratis i våra digitala cowork-grupper

Deltagandet i en digital cowork-grupp är kostnadsfritt, du behöver bara registrera dig med din epost adress för att delta i ett av våra coworkingmöten från din dator.

Strukturerad arbetsdag med flexibilitet i vårt cowork utrymme - Dagschema

 • 08.00 Vårt Coworking Utrymme öpnnar officiellt för dagen – De som känner för det utbyter några ord i chatten till alla eller utvalda alternativ med video enskilt eller i grupp, ett ttevligt Godmorgon uppskattas alltid och får andra att känna samhörighet och som en del av gemenskapen i coworking utrymmet.
 • 8.15 Arbetspass 1 startar officiellt och alla deltagare indelar sig i coworking arbetsgrupper i någon cowork-area, genom att helt enkelt förflytta sig till personernerna man vill ha arbetspasset med.
 • 10.15 Gemensam rast i arean för lunchcafe med andra som också vill ta en paus.
 • 10.30 Arbetspass 2 startar officiellt, deltagarna tar sig tillbaks till sin arbetsgrupp eller besöker någon annan arbetsgrupp.
 • 12.30 Lunch i arean för lunchcafe med andra som också vill ta en lunchrast.
 • 13.30 Arbetspass 3 startar officiellt, deltagarna tar sig tillbaks till sin arbetsgrupp eller besöker någon annan arbetsgrupp.
 • 15.30 Gemensam rast i arean för lunchcafe med andra som också vill ta en paus.
 • 15.45 Arbetspass 4 startar officiellt, deltagarna tar sig tillbaks till sin arbetsgrupp eller besöker någon annan arbetsgrupp.
 • 17.00 Arbetsdagen är officiellt slut, de som är klara för dagen men är öppnar för att prata med andra rör sig ut ur sin arbetsgrupp eller till arean för lunchcafe, de som vill fortsätta sin arbetsdag stannar i sin arbetsgrupp, besöker en annan arbetsgrupp eller sätter ihop sig med andra enskilda utan arbetsgrupp som fortfarande befinner sig i en corwork-area.
 • 18.30 Rast i arean för lunchcafe för kvällsarbetare som vill ta en rast.
 • 20.00 Coworking utrymmet stänger officiellt för dagen.

Fördelarna med virtual coworking online

GEMENSKAP

Känna gemenskap med andra utan risk för smittspridning om någon skulle vara sjuk men ändå vill arbeta och träffa andra i pauser.

TILLHÖRIGHET

Slippa känna ensamhet genom att vara en del av en gemenskap som man känner tillhörighet med, vilket ökar den motivation som behövs för att arbeta. 

NATIONELLT

Med människor från olika geografiska platser i en gemskap så ges nya berikande perspektiv.

ENKELT

Virtuell Coworking online är billigare och enklare än kontors- och coworkingplatser. 

FLEXIBELT

Virtuell coworking online är mer flexibelt för personer som ofta reser eller som av olika anledningar sällan kan vara på en fast plats.

Gemenskap i gränslös coworking hemifrån

Den plattform som vi använder för våra coworkingrum är som gjord för att ge den bästa upplevesen vid coworking med en näst intil identisk coworkingupplevelse som på ett fysiskt kontor, men digitalt istället. Här kan du röra dig fritt mellan olika coworking rum och prata med vem du vill när du vill antingen i en chatt eller person till person med eller utan video. Vid raster, samt före eller efter en arbetsdag så kan man mingla eller prata med andra som man vill. Vår coworkingplattform ger dessutom möjlighet till samarbete med andra i samma coworking-space eller i seperata coworking-rum, t.ex. om man arbetar på ett specifikt projekt som man vill visa de andra eller någon vill hålla ett seminarium, workshop, eller träningspass online. Det är en flexibel plattform där endast fantasin sätter gränserna, precis som det är i verkligheten.

Många fördelar med cowork i virtuella kontorslandskap

Oavsett hur framtiden ser ut så kommer virtuell coworking online att vara ett faktum, som tidigare nämnts så finns det många fördelar med cowork i virtuella kontorslandskap. Sedan Covid-19 pandemin år 2020 så har många företag insett att det ofta går mycket bra när medarbetare arbetar hemifrån utan någon chef som hänger över deras axel. I vissa fall så har arbetseffektiviteten ökat avsevärt i jämförelse med medarbetare suttit på ett fast kontor, orsaker kan vara färre störande moment som ger minskat fokus under arbetsdagen, mer utvilade medarbetare som ofta spara 1-3 timmar per dag genom att arbeta hemifrån. Sedan finns det ju faktiskt en “risk” att medarbetare jobbar något längre när de sitter hemma om de vill bli klara med en viss arbetsuppgift innan dagens slut. Så för arbetsgivare finns det nog i de flesta fall fler fördelar än nackdelar med att medarbetare arbetar hemifrån. Sedan har vi ju hållbarhetstänket med alla miljöfördelar som minskat resande till och från arbetsplatser innebär som ofta är viktiga delar för många företag som strävar mot att gör sin del för att vi skall uppnån klimatmålen 2030. Sedan får vi inte förglömma alla fördelar som Coworking har generellt oavsett det är på plats i en fysisk miljö eller virtuellt i en coworkingmiljö online. En miljö med likasinnade företag som er och ambitiösa entreprenörer som alla nätverkar under arbetsdagen så ges optimala förutsättningar för att hitta potentiella kunder och partners, vilket ofta är precis vad man som företagare behöver.

Strukturerad arbetsdag med flexibilitet i vårt cowork utrymme som du kan besöka här

Coworking skall skapa gemenskap och en känsla av samhörighet

Nu tänker många att, allt det där låter jättebra, men JAG och mina arbetskamrater behöver gemenskapen och att känna samhörighet med andra människor för att jag skall må bra, vara motiverad och arbeta effektivt!

 

Det är just här virtuell coworking online kommer in i bilden, här vill vi vara en resurs för att tillföra både gemenskap och samhörighet för alla som arbetar på distans oavsett dett är hemifrån eller på annan plats.

Gratis Coworking eller skräddarsytt

I våra gratis cowork utrymmen som är öppna varje dag 08.00-20.00 så är alla som som vill vara en del av gemenskapen hos oss välkomna, har få man känna smhörighet med andra som även de sitter på distans och arbetar någonstans i Sverige.

 

För företag som vill ha egna coworking utrymmen för sina medarbetare så kan vi skräddasy coworking utrymmen för upp till 500 personer i varje utrymme, varje utrymme kan sedan delas upp i flera mindre cowork-arbetsgrupper om 2-14 personer. Kontakta oss här för mer information och offert.

Gratis Coworking för alla

Deltagandet i en digital cowork-grupp är kostnadsfritt, du behöver bara registrera dig med din epost adress för att delta i ett av våra coworkingmöten från din dator.

Branschspecifika Coworking utrymmen

För att optimera coworking upplevelsen så erbjuder vi också branschspecifika Coworking utrymmen för ge bäst föutsättningar att nätverka och umgås med andra i samma branch som man har mest utbyte av att komma i kontakt med för nätverkande samt potentiella kunder och partners.

Besök våra virtuella cowork-grupper online idag!

Anmäl dig här så skickar vi dig information när vi kör igång med våra virtuella cowork-grupper online.

Bli medlem, få erbjudanden och rabatter på coworking, nätverkande, möten, event och marknadsföring

“Start” – 2400kr/år + moms 1 digitalt- evenemang, mässa eller konferens per år (8h) för upp till 100.000 deltagare på premiumplattformen för virtuella event – Airmeet.com (värde 4.000 kr) 1 Eget virtuellt Coworking utrymme för upp till 500 personer

 

“Tillväxt” – 3600kr/år + moms 2 digitala- evenemang, mässor eller konferenser per år (2x8h) för upp till 100.000 deltagare på premiumplattformen för virtuella event – Airmeet.com (värde 8.000 kr)

 

“Växtvärk” – 5000kr/år + moms 4 digitala- evenemang, mässor eller konferenser per år (4x8h) för upp till 100.000 deltagare på premiumplattformen för virtuella event – Airmeet.com (värde 12.000 kr)